Adatvédelmi Nyilatkozat

 1. A Szolgáltató tiszteletben tartja az általa üzemeltetett Webáruház látogatóinak személyes adatait, annak védelme érdekében a törvények adta lehetőségek szerint jár el.  E tekintetben az 1992. évi LXIII. – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló – törvényt és a 2001. évi CVIII. – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló – törvényt tekinti irányadónak.
 2. A Szolgáltató által működtetett Webáruház látogatása önkéntes. Az egyes oldalak közötti navigáció során semminemű személyes adat megadása nem kötelező.
 3. A Webáruházban azonban a legtöbb szolgáltatás (pl. Webáruház, tartalmak letöltése) elérése regisztrációhoz kötött, amely során szükség van bizonyos információk megadására, amely minden esetben önkéntes. Az oldalon elérhető regisztráció kétszintű.
  • Alapregisztráció: Az oldal Látogatójának meg kell adnia a valódi nevét, egy tetszőlegesen választott felhasználónevet, egy aktív e-mail címet és egy szintén általa tetszőlegesen választott jelszót. Ezen adatok megadása után az általa megadott e-mail címre kap egy aktiváló linket, amelyre kattintva válik a regisztrációja aktívvá. Ez után valamennyi szolgáltatás elérhető lesz a számára.
  • Vásárlási regisztráció: Amennyiben a Látogató a Webáruházban vásárolni is szeretne a megrendelés elküldése előtt további információkat is a Szolgáltató rendelkezésére kell bocsátania. Ezen információk a következők: Vezetéknév, Utónév, Ország, Irányítószám, Város, Cím, Telefon. Ezen információk kizárólag azért szükségesek, hogy a vásárlást mind az előírt törvényeknek, mind a Vásárlónak maradéktalanul megfelelve teljesíteni tudja a Szolgáltató.
 4. A Látogató a regisztráció során adatait köteles bizalmasan kezelni. Amennyiben a megadott adatok a Látogatónak felróhatóan egy jogosulatlan, harmadik fél birtokába kerülnek, az abból fakadó károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.
 5. Az önkéntesen megadott adatokon kívül a Szolgáltató által üzemeltett Webáruház rendszere automatikusan gyűjt anonim adatokat az Webáruház látogatottságáról, annak módjáról, gyakoriságáról. Továbbá rögzíti a regisztrált látogatók IP címét, az általuk használt operációs rendszer és böngésző típusát, amely adatok bizonyos vonatkozásban személyes adatnak minősülhetnek. Ezen adatok kizárólag a szolgáltatás minőségének folyamatos javítása és a Webáruház működtetése miatt szükségesek. Ezek az automatikusan tárolásra kerülő adatok összevontan kerülnek feldolgozásra és elsősorban statisztikai célokat szolgálnak. A tárolt IP címéket a rendszer semmilyen más adathoz nem köti, amely alapján a Látogató személye azonosítható lenne.
 6. A Webáruház látogatói által használt gépek merevlemezén – a beállítások függvényében – a Webáruház által küldött kis fájlok (ún. cookie-k) tárolódhatnak, amelyek az adatfeljegyzés révén megkönnyítik, segítik a Vásárlók további látogatásait. Ezen tárolási, fogadási funkció kikapcsolható, azonban ezáltal a Webáruház elérése instabillá válhat.
 7. A Szolgáltató vállalja, hogy a rögzítésre kerülő automatikusan és önkéntesen megadott adatokat kizárólag belső felhasználásra tárolja, azokat harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján.
 8. A rögzítésre kerülő adatok kizárólagos felhasználója a Kiss-Tel Kft. Amennyiben a Vásárló futárszolgálatot is igénybe vesz a megrendelés teljesítése céljából, akkor a Szolgáltatóval szerződésben lévő mindenkori futárszolgálat is közreműködő félként kap szerepet az adatfeldolgozási folyamatban.
 9. A regisztráció során és ez esetlegesen később a Látogató által önként megadott adatok egy a Szolgáltató által üzemeltetett, különböző listázási paraméterekkel rendelkező adatkezelő rendszerbe (CRM) kerülnek és ennek alapján bizonyos időszakokban a Szolgáltató a megadott elérhetőségek valamelyikén felkeresi az ügyfelet a tárolt adatok pontosítása végett.
 10. A Látogatók adataiból az általános statisztikai módszerekkel készített kimutatásokat, elemzéseket a Szolgáltató korlátlan ideig megőrzi. Azonban ezen adatokból származó információk semmiféle személyes azonosításra nem alkalmasak.
 11. Az egyes megrendelések teljesítésekor számla kerül kiállításra, amely a hatályos jogszabályok szerinti módon és ideig tárolásra kerülnek.
 12. A regisztráció során a Látogatók e-mail címük megadásával hozzájárulásukat adják, hogy a Webáruház üzemeltetője technikai jellegű információt küldjön számukra.
 13. A regisztráció során a Látogató hozzájárulását adja, hogy elektronikus és/vagy postai úton további hírlevelekkel, akciókkal, árajánlatkérést segítő eszközökkel és egyéb információkkal keresse fel őt a Szolgáltató. Amennyiben a jövőben nem szeretne több ilyen jellegű megkeresést kapni, azt bármikor lemondhatja a Szolgáltatónál írásban postai úton, e-mail-en és/vagy telefonon keresztül.
 14. A Szolgáltató által küldött Hírlevél és egyéb információs célú marketing anyag fogadására a Webáruház jobb oldali menüsorában is feliratkozhat a Látogató. A „Feliratozás” gombra kattintva elfogadja, hogy a Szolgáltató hírlevelet küldjön részére. Ezen szolgáltatás szintén bármikor lemondható fent említett módon.
 15. Az automatikusan tárolt adatok vonatkozásában a Webáruházban való böngészéssel, az önkéntesen megadott személyes adatok vonatkozásában pedig a regisztrációval, a termékmegrendelések elküldésével, a Hírlevélre történő feliratkozással és az egyes nyereményjátékokban való részvétellel a Látogató elfogadja a jelen Adatkezelési Nyilatkozatot, azt magára nézve kötelező érvényűnek ismeri el a róla tárolt adatok felhasználásának tekintetében.
 16. Az adatbázisba bekerülő Látogatóknak jogukban áll:
  1. tájékoztatást kérni személyes adatainak kezeléséről
  2. kérhetik adataik helyesbítését, ill. törlését, amennyiben erre a hatályos jogszabály lehetőséget adAmennyiben a Vásárló úgy érzi, hogy a Szolgáltató nem járt el körültekintően személyes adatainak védelmében, akkor a fent említett 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el.
 17. Amennyiben valaki a regisztráció során más személyes adatait adja meg, az abból fakadó következmények az adatszolgáltatót terhelik.
 18. A Szolgáltató a szükséges feltételek megléte esetén köteles az illetékes hatóság részére személyes adatokat kiadni, amennyiben erre törvényi felhatalmazás van érvényben.
 19. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen Nyilatkozat bármikori megváltoztatására a mindenkori hatályos törvények betartása mellett.

 

 

APC Smart-UPS SC 620VA 230V

APC Smart-UPS SC 620VA 230V
52 000 Ft
41 600 Ft
Megtakarítás: 20.00%


Canyon NS4 notebook hűtő

Canyon NS4 notebook hűtő
5 500 Ft