Szállítási és fizetési feltételek

 1. A Webáruházban két féle módon történhet a vásárlás: Személyes átvétellel, ill. házhozszállítással. A kívánt módozatot a Webáruházon keresztül történő vásárláskor a - termékrendeléskor - a megfelelő kezelőfelületen („Szállítási mód”) van lehetősége a Vásárlónak kiválasztani. A Webáruházban feltűntetett termékek árai a szállítási költséget nem tartalmazzák.
 2. Személyes átvételi mód: A Vásárló a Szolgáltató által üzemeltetett üzletben személyesen veszi át a megrendelt terméket. Az üzlet címe: 4030 Debrecen, Gázvezeték u. 23. Ebben az esetben a megrendelt terméket semmiféle járulékos szállítási díj nem terheli.
 3. Házhozszállítás: A Vásárló az általa a megrendeléskor pontosan megadott Szállítási címre szállítva kapja meg a megrendelt terméket. Ebben az esetben a termék vételárát szállítási felár terheli.
 4. A Szolgáltató a házhozszállítást a Trans-O-Flex futárszolgálat segítségével biztosítja a vásárlói részére a termék külső raktárból való beérkezést követő napon. A szállítási határidők kapcsán a következő adatok az irányadóak:
  • Megrendelés visszaigazolásától számított: 2-5 munkanap
  • Külső raktárból történő rendelés esetén termékbeérkezést követően, ill. belső raktáron lévő termék esetén: 1-2 munkanap
 5. Mivel a Webáruházban megvásárolható termékek többnyire külső raktárakból származnak, ezért a kiszállítási határidők eltérhetnek a fent megjelöltektől. A Szolgáltató mind a rendelés fogadásakor, mind a termék belső raktárba történő beérkezésekor jelzi (e-mailen és vagy telefonon) a Vásárló felé a szállítási határidő várható alakulását. A Szolgáltató a szállítási határidőben bekövetkezett változásokért és az abból eredő károkért semminemű felelősséget nem vállal.
 6. A Vásárló által esetlegesen igénybe vett szállítás díját a megrendelt termékek súlya és mérete befolyásolja, amely alapján a Szolgáltató által működtetett rendszer kiszámolja, hogy a kosárba helyezett termékekért mekkora szállítási díjat kell fizetni. A rendszer által kiszabott díj változhat, amiről a Szolgáltató a rendelés beérkezését követően e-mailen és/vagy telefonon keresztül tájékoztatja a Vásárlót.
 7. A csomagküldő szolgáltatás igénybevétele esetén a következő árak az irányadóak:

  0,01 – 1,00 kg: 1.100,- HUF

  1,01 – 3,00 kg: 1.200,- HUF

  3,01 – 5,00 kg: 1.400,- HUF

  5,01 – 10,00 kg: 1.600,- HUF

  Minden a továbbiakban megkezdett 10,00 kg 300,- HUF-tal növeli a szállítási díjat.

  A házhozszállítási díj tartalmazza az utánvét díját.

  Az itt megadott árak bruttó árak és magyar forintban értendők.

 8. A Szolgáltató a Szállítási és Fizetési feltételekben megjelölt adatokat Magyarország határain belül történő kiszállítás esetén tartja fent. Külföldi megrendelés esetén a Szolgáltató személyre szabott szállítási díjat alkalmaz, amelyről a Vásárlót e-mailen és/vagy telefonon keresztül értesíti.
 9. A Vásárló a Webáruházban megrendelt termék vételárát és az esetlegesen felmerülő egyéb díjakat (pl. szállítási díj) a következő módon egyenlítheti ki:
  • Készpénz – személyes átvétel esetén
  • Utánvét – házhozszállítás esetén
  • Előreutalás – házhozszállítás esetén

  Készpénzes vásárlás esetén a Vásárló a Szolgáltató által üzemeltetett üzletben egyenlíti ki a vételárat a nyugta és/vagy számla ellenében.

  Utánvétes rendelés esetén a Szolgáltató a megrendeléskor megjelölt szállítási címre szállíttatja a megrendelt terméket, ahol a Vásárló a futárszolgálat képviselőjének készpénzben fizeti ki a termék árát és a felmerülő szállítási díjat.

  Előreutalásos rendelés esetén a Vásárló előre átutalja a Szolgáltató bankszámlájára az előzetesen megállapított összeget (termék árát és az esetlegesen felmerülő egyéb díjakat). Ebben az esetben a Vásárló által kezdeményezett megrendelés csak a pénz bankszámlára történő beérkezése esetén válik esedékessé. A Szolgáltató vállalja, hogy a megrendelés beérkezését követően a Vásárló e-mail címére elküldi az előreutalás részleteit, benne a bankszámlaszámmal. A Szolgáltató kéri a Vásárlót, hogy ellenőrizze, hogy a megküldött számlaszám megegyezik a következővel: 10200304-34021107-00000000. A Szolgáltató továbbá előírja a rendelési azonosító valamint a rendelési név közleményben való feltüntetését.

 10. A Szolgáltató ÁFA mentes export számlát nem állít ki a Magyarországon kívüli valamelyik Európai Uniós országban bejegyzett céges vásárlás esetén.
 11. Az eladó a rendelést a vásárlóhoz történő szállítással teljesíti, a vevő a csomag átvételét követően annak ellenértékének kifizetésével hagyja jóvá azt.

 

 

APC Smart-UPS SC 620VA 230V

APC Smart-UPS SC 620VA 230V
52 000 Ft
41 600 Ft
Megtakarítás: 20.00%


Canyon NS4 notebook hűtő

Canyon NS4 notebook hűtő
5 500 Ft