Töltő javitás

 

AC ADAPTER, LAPTOP TÖLTŐ JAVÍTÁS

Bár nem a laptop szerves része, de mégis nélkülözhetetlen kellék a notebook töltő (más néven AC adapter). És mivel ez a szerkezet is elektronikából áll, így el is romolhat.

Gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy laptopunk nem kapcsol be, vagy nem tölti az akkumulátort. Ilyenkor elsőként célszerű ellenőrizni, hogy nem a töltőnkkel van-e a baj. Ugyanis mivel szinten állandóan használatban lévő kellékről van szó, így igen nagy igénybevételnek van kitéve nap mint nap. Elsősorban a csatlakozó résznél szoktak jelentkezni a hibák (egy egyszerű multiméterrel ellenőrizhető, hogy leadja-e az előírt feszültséget), de gyakran romlik el maga az adapter rész, az abban lévő elektronika, de szakadhat el mind a töltőkábel mind a tábkábel is.

Ugyan a legtöbb szerviznél az első javaslat az, hogy vegyen az ügyfél egy újat, mert az ÚJ és talán még garancia is van hozzá, csak kétszer, háromszor többe is kerül ez a megoldás. Ugyanis a laptop adapterek ugyanúgy javíthatóak, mint a maga a notebook, ill. annak alkatrész egységei.

Tehát mielőtt úgy gondolná, hogy a laptop töltőjével gondok vannak, keresse cégünket és kérje ajánlatunkat az elérhetőségeink valamelyikén, mert garantáltan olcsóbb árat kínálunk, mint ha új notebook adaptert vásárolna.

Néhány tipp annak ellenőrzésére, hogy a töltőnkkel van a probléma:

-          egy típus azonos adapterrel teszteli laptopunkat

-          egy egyszerű multiméterrel ellenőrizhető, hogy leadja-e az előírt feszültséget

-          szabad szemmel ellenőrizzük a kábelek, ill. a csatlakozó állapotát, épségét

-          finoman hajtogathatjuk is a kábelt, miközben figyeljük laptopunk reakcióját, hogy kiderüljön nem érintkezési gondok állnak-e fennt

 

APC Smart-UPS SC 620VA 230V

APC Smart-UPS SC 620VA 230V
52 000 Ft
41 600 Ft
Megtakarítás: 20.00%


Canyon NS4 notebook hűtő

Canyon NS4 notebook hűtő
5 500 Ft