Kijelzőszerviz

 

Sajnos gyakran előfordul velünk, hogy leejtjük laptopunkat, vagy közte hagyunk valamit és úgy zárjuk össze, aminek következtében betörik a kijelző panel. Alapesetben ilyenkor két lehetőség áll rendelkezésünkre:

-  rákötünk egy külső monitort, amivel tökéletesen használhatjuk tovább notebookunkat.                      Bár kétségkívül ez egy költségkímélő megoldás, azonban ezáltal gépünk elveszíti egyik     legfontosabb előnyét, a mobilitást.

- kicseréltetjük a kijelző panelt, aminek ugyan nagyobb a költségvonzata, de a notebookunk legalább notebook marad és nem asztali gépként funkcionál a jövőben.Szervizünk valamennyi laptop-márka valamennyi modelljéhez kínál kijelzőket, mind CCFL-es mind LED-es kivitelben a legkisebbektől a legnagyobb méretig (7"-18,4").

A kijelzőkkel szorosan összefüggő hibaforrás lehet még, amikor a háttér megvilágításért felelős inverter-modul vagy maga a kijelző kábel hibásodik meg. Ezek javítást ill. cseréjét is biztosítja a Laptop Rendelő típustól függetlenül.Ezen kívül természetesen vállaljuk telefonok, televíziók, monitorok, fényképezőgépek stb. kijelző cseréjét is valamennyi kategóriában.

A kijelző csere menete:

1. Ön behozza laptopját és mi szétbontás után beazonosítjuk a kijelző pontos típusát

2. Árajánlatot adunk, amelynek elfogadása után 1-3 napon belül megérkezik kijelzője

3. Értesítjük Önt, hogy átveheti notebookját, ami a kijelző megérkezése után fél órával már újra üzemkész állapotban van

Alapesetben kizárólag új kijelzőkkel foglalkozunk, amelyekre 6-36 hónap garanciát vállalunk típustól függően, azonban régebbi készülékek esetén lehetőség van használt kijelzők beszerelésére is, amely általában 10-50%-kal olcsóbb az új kijelzők áraihoz képest.

Kérdés esetén írjon nekünk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, vagy hívjon minket a 06-30-685-2348-as telefonszámon.

 

APC Smart-UPS SC 620VA 230V

APC Smart-UPS SC 620VA 230V
52 000 Ft
41 600 Ft
Megtakarítás: 20.00%


Canyon NS4 notebook hűtő

Canyon NS4 notebook hűtő
5 500 Ft